Hur till Fart upp Pentium III PC

Pentium III PC CPU-chip klockor i hastigheter över 1 GHz . Det finns många andra faktorer som inverkar hur effektivt Pentium III CPU och datorn fungerar . Optimering av de program du kör , regelbundet underhåll , söka efter virus och skanna efter spionprogram är de primära element som hjälpa din CPU för att stödja ett tillförlitligt snabbt system . Instruktioner
1

Lägg extra RAM-minne till din PC . Detta är den enskilt mest effektiva sättet att öka din Pentium III datorns hastighet . Det är också den dyraste , men i slutändan är det väl värt bekostnad .
2

bort oönskade program . Program du behöver inte skräp upp din hårddisk och bromsa driften av Pentium III- processor .
3

Defrag datorn minst en gång per månad så att din processor inte behöver söka efter de program du säger till den att ta upp . Defragging sätter de program tillbaka i ordning på hårddisken så att processorn vet var du hittar dem . Detta snabbar upp processen att hitta och föra upp ett program .
4

Skanna din dator efter virus och spionprogram minst en gång per månad . Detta hjälper till att skydda din dator från virus sabotage och bakdörren hastighet läckage .
5

Installera ett program accelerator verktyg . Ladda ner en gratis speciellt för Pentium III processorer från Intels hemsida .
6

Starta om datorn minst en gång per vecka . Detta uppdateras i systemet.

Lämna ett svar