Hur synkronisera din musiksamling till RCA Lyra Använda Windows Media Player

Om du är en musikälskare , behöver du inte lämna din låt samling hemma på din dator . Bärbara musikspelare som RCA Lyra kan du lagra hela staplar värde av skivor som har blivit lurade på ljudfiler på din dator . För att få dessa filer i handflatan , måste du synkronisera din musiksamling till RCA Lyra med Windows Media Player . Saker du behöver
dator
USB -kabel eller mini – USB -kabel
Rca Lyra
Visa fler instruktioner
1

Anslut Lyra till datorn med en mini – USB -kabeln , som är tillgänglig tillsammans med den bärbara mediespelaren . Kontrollera att kabeln är ordentligt ansluten till rätt USB -porten , annars kommer du att misslyckas med att synkronisera dina ljudfiler .
2

Öppna Windows Media Player . Klicka på Verktyg och välj Alternativ .
3

Öppna Copy /Rip rutan . Kontrollera att Copy Protect Media inte är markerad . Rippa eller kopiera dina ljudfiler till en vanlig musik fil eller mapp på datorn med Windows Media Player .
4

Gå till synkning av RCA Lyra . Hit Edit Playlist fliken , och välj sedan de ljudfiler som du just har rippat eller kopieras .
5

börja synkronisera genom att klicka på Start-knappen . Din valda musik bör överföras till din bärbara mediaspelare . Om datorn inte kan identifiera RCA -spelare , koppla ur den och sedan starta Windows Media Player .
6

Ge din dator tid att slutföra synkroniseringen . När processen har slutförts , slå Koppla eller Avvisa maskinvara .
7

Koppla din RCA Lyra från datorn .

Lämna ett svar