Hur skriva ut checkar på Microsoft Vista

Kontroller är inte alls så vanligt som de en gång var . Kreditkort , betalkort och elektroniska överföringar fond har blivit den föredragna metoden för att betala för nästan allt . Om du fortfarande behöver använda papper kontroller som betalningsmetod , kan du enkelt skriva ut dem från din hemdator med hjälp av Microsofts Windows Vista i samband med check – skrivarprogrammet och specialiserad magnetisk bläck till din skrivare . Saker du behöver
Check – utskrift programvara Magnetic skrivarbläck
Visa fler instruktioner
Design
1

Starta din check – skrivarprogrammet genom att klicka på dess genväg i startmenyn eller på skrivbordet .
2

Ange lämplig information , inklusive ditt konto och bankkod . Dessa är oftast i det nedre vänstra hörnet av din kontroller , men om du är osäker , kontakta din bank för att kontrollera din routing och kontonummer .
3

Välj en design för din check . Designen funktionerna i varje program varierar vilt , men de flesta kommer att tillåta dig att ändra bakgrunden , teckensnitt och adressraden . Så , anpassa kontrollen till ditt hjärta innehåll . Klicka på ” OK ” eller ” Spara ” -knappen när du är klar med att designa din check .
Utskrift
4

Kontrollera att skrivaren är ordentligt ansluten till datorn och påslagen. Ladda skrivaren enligt tillverkarens specifikationer .
5

Ladda magnetiska bläckpatronen i skrivaren . Skrivaren kan ta ett par sekunder för att justera skrivhuvudena och skriver ut en testsida .
6

Dubbelkolla att se till att ditt konto och bankkod korrekt angivna . Välj ” Print ” i din check – skrivarprogrammet . Detta kan vara en knapp i användargränssnittet , eller du kanske måste hitta den i ” Arkiv ” -menyn i verktygsfältet längst upp i programmet .
7

Låt bläcket på checken till torka i några minuter när utskriften är klar .

Lämna ett svar