Hur Resync Audio och Video

Den enda steget där du kan åter synkronisera ljud och video är när du skapar eller redigerar ljud och video . I många fall är det ljud och video i en inspelning fångat separat för att förbättra kvaliteten . De ljud och video sedan synkroniseras i redigeringen . I filmning, har användningen av en FJÄLLPANEL använts för att matcha upp klappa ljud med den visuella av FJÄLLPANEL kommer samman . Vissa platser använder annan teknik som matchar en video och ljud tidskod för synkronisering . Saker du behöver
videoredigeringsprogram
Visa fler instruktioner
1

Öppna ett videoredigeringsprogram sådan Adobe Premier , Final Cut Pro eller Avid . Videoredigeringsprogram Program som dessa kan du enkelt manipulera ljud och video . I vissa fall kan du även möjlighet att använda programvara som Windows MovieMaker , även om det kommer att bli mindre kraftfull .
2

Importera videon eller klippet med import -funktionen , som vanligtvis finns i filen meny. Den video och anslutna ljudfil laddas in första video och ljud kanal .
3

De- koppla ljud-och video . Du kan behöva högerklicka på ljudspåret och välj ett kommando som ” un – sync med video . ” Klicka eller välja ljudspår och flytta ljudspår och tillbaka tills det matchar rörelse videon . Efter varje steg , kommer du att spela i projektet för att se hur det ser ut och hör hur det låter . Du kommer förmodligen att behöva zooma in kraftigt för att hjälpa dig rada upp det på rätt sätt . Detta kommer sannolikt att ta mycket trial and error .
4

Spara projektet som innehåller ljud och video som en video filtyp som du väljer . Du kan mata in den här filen någonstans du väljer , till exempel en DVD- authoring program .

Lämna ett svar