Hur Radera och återskapa en Toshiba bärbar hårddisk

Radera och återskapa en Toshiba bärbara hårddisk i ett steg genom att starta om datorn med operativsystemet eller systemåterställning skiva i den optiska enheten och starta med skivan . Processen liknar installera ett operativsystem på en ny enhet men inbegriper bort den befintliga partitionen när du uppmanas för en installation plats . Processen återställer datorn till en fabrik installation av operativsystemet och raderar alla filer på hårddisken . För att slutföra installationen , utföra uppdateringar och patchar programvara . Saker du behöver
Toshiba bärbar dator
disk operativsystem eller systemåterställning disk
Visa fler instruktioner
1

Starta om datorn med operativsystemet disken eller systemåterställning skiva i den optiska enheten .
2

Välj alternativet att starta från CD – DVD-enheten genom att trycka på ” Enter ” när du uppmanas av systemet under startprocessen .
Sida 3

klicka på ” Installera nu ” -knappen och starta installationen operativsystemet .
4

Välj anpassad installation plats och klicka på ” Avancerade verktyg ” på frågan om vilken partition till installera operativsystemet .
5

bort den primära partitionen på hårddisken , som vanligtvis är den största partitionen . Välj den resulterande tomma eller allokerat utrymme för installation av operativsystemet . Fortsätt med installationen av operativsystemet och utföra uppdateringar och patchar när slutföra .

Lämna ett svar