Hur Photoshop Digital Pictures

” Photoshopping ” är processen att manipulera digitala bilder – det är inte så svårt som det låter och inte kräver programmet Photoshop för att göra det . Jag kommer att förklara ett ganska enkelt sätt att ” photoshop ” bilder som kan göras i flera olika program . För denna tutorial jag kommer att använda programmet Macromedia Freehand . Saker du behöver Review, en desktop publishing program
Visa fler instruktioner
1

Få ett desktop publishing program som Macromedia Freehand , Photoshop eller Quark Express .

2

Hitta en digital bild som du vill ändra . För denna artikel kommer jag att ta denna bild av mig att göra ett hopp skott och förvandla det till en bild av mig slam dunking !
3

Plan ut vad du vill göra med bilden . Ju mer du planera i förväg , desto lättare processen blir .
4

Lär dig att ” klistra in ”. Du bör vara bekant med kopiera och klistra process . ” Klistra in ” är processen att göra en kopia av en bild , skapa en form , om denna form ovanpå den bild du kopierade och klistra in den där bilden inne i den form du skapat . Föreställ dig en bild av en amerikansk flagga . Klicka på bilden och göra en kopia av det . Nu skapar en cirkel och placera den över mitten av flaggan , Hit ” klistra in ” och du har nu en cirkel med mitten av den amerikanska flaggan på den . Detta är ” klistra in ”.
5

Med ” klistra in ” action du kan göra allt ” Photoshopping ” du behöver . Titta hur jag först ta bort mig från bilden nedan . Jag måste hitta fläckar av bakgrunden för att täcka upp mig , så jag skapar bitar av väggen och golvet bakom mig som kommer att gå över mig .
6

jag måste också klippa ut bilden av mig själv att placera mycket högre . Ritprogrammet /spårning verktyg jag först göra en kopia av hela bilden . Jag beskriva mig själv då och klicka på ” klistra in ”. Jag har just skapat en dubblett av mig själv som jag kan placera var som helst i bilden .
Observera att båda mina underben inte var avbildad i den ursprungliga , så jag var tvungen att kopiera mitt vänstra ben och placera den på min höger ben .
7

När jag täckt upp , flyttar jag sedan bilden av mig där jag vill att den ska visas .
8

att göra dessa bilder visas mer realistisk , använder en teknik som kallas ” fjäder . ” Detta suddar ut mycket utanför bilden bara lite så att det inte verkar skäras ut .

Lämna ett svar