Hur Överför iPod-musik på en dator till en extern hårddisk

Musik som synkroniseras till din iPod via iTunes kan överföras till den externa hårddisken som en säkerhetskopia och kan senare föras tillbaka från den externa hårddisken till samma dator eller en ny dator . Externa hårddiskar är ett alternativ för att överföra ditt iTunes-bibliotek eftersom de har möjlighet att hålla stora mängder information och är inte lika känsliga för fysiska skador som CD – RW och DVD – RW-skivor är . Om du överför köpt musik från din externa hårddisk till en ny dator , se till att godkänna den nya datorn för uppspelning av media . Instruktioner
1

Anslut den externa hårddisken USB-kabel till USB-porten på datorn och den andra änden till USB-porten på din externa hårddisk .
2

Klicka på ” Finder ” ikonen på din Macintosh -skärmens Dock eller dubbelklicka på ” den här datorn ” -ikonen på datorns skrivbord .
3

Dubbelklicka på extern hårddisk i Finder eller här datorn . Dubbelklicka på ” Den här datorn ” -ikonen eller klicka på ” Finder ” ikonen på din Macintosh Dock och öppna mappen Musik . Dubbelklicka på ” iTunes Music ” -ikonen och öppna mappen för musiken artist du vill överföra till den externa hårddisken .
4

Dra och släpp musik från artisten mappen till den externa hårddisken driva fönster och vänta tills överföringen avslutats . Detta steg kan ta flera minuter beroende på hur mycket musik som överförs .
5

Dra och släpp den externa hårddiskens ikon på Macintosh-skrivbordet till papperskorgen i Dock för att koppla bort den från datorn . För Windows-datorer , dubbelklicka på ” Den här datorn ” på skrivbordet , högerklicka på ” Flyttbar disk ” -ikonen , och klicka på ” Eject ” -ikonen på snabbmenyn .

Lämna ett svar