Hur man zoomar och ut ett Word-dokument

versioner av Microsoft Word före Word 2007 har liknande menyer . Microsoft 2007 har ett annat system , med en ” Office-knappen ” och band meny . Zooma in eller ut i ett dokument , eller skriva ut dokumentet , kan göras på liknande sätt i alla versioner av Word . Ändå kommer det att finnas en liten skillnad mellan Word 2007 och tidigare versioner av ordbehandlingsprogram . Saker du behöver
dator med Microsoft Word
Visa fler instruktioner
Zoom
1

Klicka på ” Visa ” i den horisontella menyn , om du använder en version av Word före Word 2007. Om du använder Word 2007 , klicka på fliken ”Visa” .
2

Välj ” Zoom ” på rullgardinsmenyn som visas efter att ha slutfört föregående steg för en version av Word innan Word 2007 . Om du använder Word 2007 , klicka på ” Zoom ” i mitten av ” View ” band . Addera 3

Ange den procentuella beloppet att zooma in eller ut i ” Zoom ” -menyn som öppnas efter att ha avslutat föregående steg .
4

Klicka på ” OK ” för att slutföra kommandot och stäng ” Zoom ” -menyn .
Print
5 Klicka på ” File ” i den horisontella menyn , om du använder en version av Word innan Word 2007 . Om du använder Word 2007 , klicka på ” Office-knappen ” i övre vänstra hörnet av skärmen .
6

Välj ” Print ” på rullgardinsmenyn som visas efter avslutad föregående steg för en version av Word innan Word 2007 . Om du använder Word 2007 , klicka på ”Skriv ut ” i menyn som öppnas när du klickar på ” Office-knappen ”.
7

Välj utskriftsalternativ i fönstret som öppnas . Detta inkluderar att välja skrivaren och sidintervall , klicka sedan på ” OK ” för att avsluta kommandot .

Lämna ett svar