Hur man uppgraderar Avast 5

Avast ! gör antivirus -och säkerhetsprogram för Windows-dator . En av de troligaste anledningarna till dess popularitet är att det erbjuder gratis versioner av de flesta av sina programvaror . Ladda ned och installera programvaran är relativt enkelt , men om du kör Avast 5 eller tidigare versioner , kanske du vill veta det bästa sättet att uppgradera till den senaste versionen . Processen liknar installerar för första gången , men är lite enklare eftersom du kan undvika att få en ny licensnyckel . Saker du behöver
Windows-dator med internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
1

Besök hämtningssidan belägen vid http://www.avast.com/download- programvara. Denna sida innehåller länkar till den senaste versionen av avast ! programvara. Du kan välja mellan den fria versionen eller de mer omfattande betalda versioner .
2

Klicka på ” Download ” länken nedan till den version du vill installera . Välj en plats där du vill spara den hämtade filen och se till att komma ihåg det till nästa steg .
3

Dubbelklicka på installationsfilen som du hämtade för att starta installationsprocessen . Om dialogrutan Kontroll av användarkonto frågar om du vill tillåta programmet att göra ändringar i datorn , klickar du i rutan ” Ja . ”
4

Klicka på ” Update ” rutan i nästa skärm . Uppdateringen alternativet innebär att programmet har upptäckt din tidigare installation av avast ! programvara och kommer helt enkelt uppdatera till den senaste versionen istället helt ominstallation .
5

Klicka på strömknappen bredvid ” Starta ” på nästa skärm om du vill starta om för att slutföra installationen . Om du behöver spara alla öppna filer eller fortsätta arbeta på datorn innan du startar , välj ” Starta om senare . ” Vilket alternativ du väljer , klicka på ” Finish ” -knappen längst ned till höger i fönstret . När datorn har startat om installationen kommer att vara komplett .

Lämna ett svar