Hur man tar bort Trojan Horse – psw.onlinegames

Den trojanska hästen – psw.online.games är en extremt farlig typ av malware infektion . Den trojanska är utformad för att spåra login och lösenord på en infekterad dator och skicka det vidare till den attackerande hacker . Detta ger användaren mottagliga för identitetsstöld och andra typer av bedrägerier som kan åstadkommas med denna privata information . Lyckligtvis för datoranvändare , kan den trojanska Horse.psw.onlinegames tas bort i några steg som kan åstadkommas genom att även nybörjare datoranvändare . Saker du behöver
Extern hårddisk
CD eller DVD
Visa fler instruktioner
1

Backup någon viktig information innan du påbörjar avlägsnandet eftersom det kan påverkas av processen. Kopiera någon musik , filer , viktiga dokument eller foton till en extern hårddisk eller bränna filer till CD eller DVD-skivor för säker förvaring .
2

Stoppa trojansk häst – psw.onlinegames processer i Windows Task chef . För att komma åt verktyget genom att trycka ” Ctrl + Shift + Esc ” eller ” Ctrl + Alt + Delete ” på tangentbordet .
3

Klicka på fliken som heter ” Processer ” i Aktivitetshanteraren fönster för att visa listan över kör bakgrundsprocesser på datorn . Klicka på ” trojansk häst – psw.onlinegames ” fil i listan och klicka på ” Avsluta process ” -knappen för att stoppa processen .
4

bort de registernycklar som är förknippade med den trojanska hästen – PSW . onlinegames i Registereditorn verktyget . För att öppna verktyget i Windows Vista eller 7 , klicka på ” Start ” och skriv ” regedit ” i rutan Påbörja sökning . För Windows XP-användare , klicka på ”Start ” och välj ” Kör”. Skriv ” regedit ” i sökrutan och klicka på ” OK . ”
5

Klicka på knappen ”Redigera” från menyn och klicka på ” Sök ” för att öppna ” Sök ” verktyg . Ange namnet på den registernyckel i sökrutan och klicka på ” Sök ” för att lokalisera den . ” . Delete ” Högerklicka på posten och välj

Trojan Horse – psw.onlinegames registerpost är : . HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Trojan Horse PSW Onlinegames
6

Använd Windows Search Tool för att identifiera eventuella andra filer som är associerade med den trojanska hästen – psw.onlinegames . Klicka på ” Start ” och klicka på ”Sök ”. Klicka på ” Alla filer och mappar ” och typ ” trojansk häst – psw.onlinegames ” i sökrutan . Klicka på ” Lokala hårddiskar ” och klicka på ” Sök ” för att visa de filer och mappar som är förknippade med Trojan . Högerklicka på varje fil och välj ” Ta bort”.
7

tillbaka till skrivbordet och högerklicka på ” papperskorgen . ” Klicka på ” Empty ” alternativ från snabbmenyn . Den trojanska hästen – psw.onlinegames nu bort från datorn .

Lämna ett svar