Hur man tar bort skärmen från en DV5000

Ta bort bildskärmen från DV5000 laptop kan du ersätta en utsliten eller skadad skärm . Skärmen kan bli repig eller punkteras , skapar ett problem för visning på skärmen . Bildskärmen är fäst locket på den bärbara datorn med skruvar och kan tas bort på bara några minuter med en skruvmejsel . Du kan också uppgradera bildskärmen för DV5000 genom att ta bort den gamla skärmen , vilket ger dig en ljusare bild . Saker du behöver
Skruvmejsel
Liten , platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av DV5000 laptop och dra ur nätsladden från det elektriska utlopp . Ta ut nätsladden från baksidan av den bärbara datorn och vrid fallet under så du tittar längst ner .
2

Ta bort batteriet från batterifacket och lossa skruvarna som håller gångjärnen på fallet med en skruvmejsel . Vänd ärendet över så det sitter upprätt och öppna bildskärmslocket .
3

Ställ bildskärmslocket platt bredvid målet och ta gummiskydden bort bezel displaykåpan med en liten , platt skruvmejsel . Lossa skruvarna som håller ramen på skärmen locket med en skruvmejsel .
4

Ta infattningen av skärmen locket och lossa skruvarna som håller skärmen på fallet med skruvmejseln . Vänd på skärmen och ta bort tejpen som håller flatkabel på baksidan av skärmen .
5

Lyft kabeln på baksidan av skärmen och ta bort skärmen från DV5000 laptop .
Addera ditt

Lämna ett svar