Hur man tar bort mörka ringar på Photoshop

En av de största fördelarna med att Photoshop är förmågan att röra upp dina bilder så att du alltid ser din bästa i digitala bilder . Mörka ringar under ögonen kan göra att du ser gammal och trött . Lyckligtvis finns det ett sätt att skära bort dessa mörka ringar och ersätta dem med slätare hud samtidigt bibehålla en naturlig look till bilden . Använda Patch Tool , kommer du att göra processen kort med ett mer ungdomligt ansikte . Instruktioner
1

Öppna fotot som behöver röras upp med ” File ” och ” Öppna. ” Låt bild att ladda .
2

Zooma in i fotot med hjälp av ” Zoom ” verktyg så att du har en tydligare bild av var de mörka ringarna är och kan välja området mer exakt .

3

Pick ” Patch Tool ” från din sida verktygsfältet . Det finns under samma meny som ” Healing Brush ” och ikonen ser ut som ett bandage . Högerklicka på ” Healing Brush ” för någon Patch Tool visas i verktyget alternativen . Klicka på verktyget .
4

Rita en sluten slinga runt de mörka ringar under ögonen med Patch Tool . När du stänger cirkel klickar innanför slingan och sakta dra loopen ned medan du håller ned musknappen . Välj ett område av huden som ser slät och blank med konsistens som liknar huden under ögat . Släpp musknappen .
5

Visa bytte plåster under ögat . Photoshop kommer automatiskt att tona kanterna på vägen in i huden , men du kan sudda kanterna på plåstret genom att välja ” Smudge Tool ” från verktygsfältet . Klicka ändarna av plåstret för att smälta det bättre i huden för en felfri ansikte och ljusare ögon .

Lämna ett svar