Hur man tar bort en Word Password Med Freeware

Microsoft Word är ökänd för kryptering lösenordsskyddade filer med nycklar 40 bitar i storlek . Detta uppgår till omkring en biljon möjliga knappkombinationer som normal dekryptering programvara har svårt att få tillgång genom brute – force metoder . Många freeware program är inte upp till uppgiften , men om du har en ny grafikkort , kan du hitta gratisprogram som kommer att utnyttja kortets datorkraft för att utföra lösenord borttagning . Konsultera följande process för att upptäcka hur . Saker du behöver
grafikkort
Internet
Microsoft Word
Visa fler instruktioner
1

Ladda ner ett gratis program som är speciellt avsedd för Microsoft Word lösenord borttagning . Använd en sökmotor för att dra upp flera alternativ . Välj inte ett program för återställning av lösenord , eftersom sådana program har en annan funktion .
2

Kontrollera om ditt lösenord borttagning programmet är kompatibelt med grafikkortet på din dator . Om ditt kort är inaktuell , kanske du inte kunna hitta ett program lösenord borttagning som stöder det . Fundera på att köpa ett nytt kort från NVIDIA eller AMD , som de flesta av sina kort stöds .
3

Installera gratisprogrammet lösenord borttagning . Du kan behöva använda en kommandorad ( konsol ) verktyg för att driva din programvara . Om så är fallet , kör det genom att gå till ” Program ” och sedan ” Tillbehör ” och slutligen ” Command Prompt ” . Rådfråga någon läsning som medföljer freeware program för att hitta kommandot behövs för att starta det , och ange det i kommandotolken .
4

Välj filen med lösenordet som du vill ta bort , och starta lösenord borttagning process . Beroende på styrkan av ditt grafikkort , kan det ta upp till ett dygn eller mer att slutföra . Observera att om du har en multi – core processor i datorn , eller om du har flera datorer anslutna via ett lokalt nätverk ( LAN ) , kan du kanske att påskynda denna process genom att varje nedladdning freeware och bidra med sin datorkraft mot lösenord borttagning .

Lämna ett svar