Hur man tar bort de två skruvarna på toppen av Bezel Trim

Ta de två skruvarna från toppen av ramen trim på Jeep Grand Cherokee innebär demontering av instrumentbrädan för att komma till bezel trim . Ramen trim sitter bakom instrumentpanelen av fordonet. Det krävs tålamod för att ta bort alla skruvar och clips våren , men du kan ta bort infattningen i ungefär två eller tre timmar med några grundläggande verktyg . Saker du behöver
skruvnyckel
Skruvmejsel
spackel
mutterdragare
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Lossa den negativa batterikabeln från den negativa batteripolen av Jeep Grand Cherokee med en skiftnyckel . Lossa skruvarna som håller fast trim bitar till de främre dörrkarmar fönster med en skruvmejsel , ta bort trim från fönstret inlägg .
2

Lyft trimma bort locket på instrumentpanelen genom att skjuta en spackel under trim . Ta försiktigt bort skyddet från panelen . Lossa de fyra muttrarna på instrumentpanelen med en mutterdragare , ta bort panelen .
3

Ta bort clipsen som håller luftkanaler till skiljeväggsenhet med en tång . Lossa fjäderklämmorna som håller instegslister på dörren fönsterbrädorna genom att bända upp dem försiktigt med en spackel .
4

Ta plastmuttrarna utanför huven trim på golvet med skruvmejseln . Lossa skruvarna som håller den inre kåpa trim till golvet . Ta bort den inre kåpan trim från golvet .
5

i parkeringsbromsen . Ställ transmissionshävarmen mot fordonets bakre del . Ta bort golvmattor . Använd en skruvmejsel för att lossa skruvarna som håller mittkonsolen till bilens golv.
6

Ta mittkonsolen ur Jeep Cherokee och ställ den ur vägen . Ta av locket på säkringsboxen på nedre vänstra sidan av instrumentpanelen . Använd en skruvmejsel för att lossa de fyra fjäderklämmor som håller klustret bezel på instrumentbrädan .
7

Lossa skruvarna som håller öppna locket på rattstången med en skruvmejsel . Ta bort de två skruvarna på toppen av Jeep Grand Cherokee nedre klädsel bezel med skruvmejseln .

Lämna ett svar