Hur man tar bort alla nätverksenheter

En nätverksenhet är en fysisk hårddisk ansluten till en annan dator någon annanstans i nätverket i ditt hem eller kontor . Du kan ansluta till en nätverksenhet så att du kan visa innehållet i den datorns hårddisk och göra ändringar i dess olika filer och mappar . Om du kommer att koppla från nätverket eller om du inte har behov att visa den andra datorns filer , kan du ta bort alla nätverksenheter anslutna till din maskin . Instruktioner
1

Klicka på ”Start ” -menyn , klicka på ” Den här datorn ”.
2

Använd rullningslisten till vänster i fönstret för att navigera genom de olika enheterna är ansluten till datorn . Hitta den första nätverksenhet du vill koppla
3

Högerklicka på enhetsbokstaven som ” J : \ ” . Eller ” R : \ ” som motsvarar den första nätverksenhet du vill ta bort . Klicka på ” Disconnect Network Drive ” länken i menyn som dyker upp på skärmen .
4

Gå till envar av övriga nätverksenheter är anslutna till datorn och upprepa processen för frånkoppling av dem .
5

Klicka på menyn ”Verktyg” längst upp på skärmen om du bort en nätverksenhet du fortfarande behöver . Välj ” Map Network Drive ” alternativet .
6

Klicka på ” Bläddra”-knappen och hitta den specifika enhet du vill lägga till . Välj en enhetsbeteckning du vill använda för den enhet från den nedrullningsbara menyn . Klicka på ” OK ” för att mappa enheten igen .

Lämna ett svar