Hur man ställer in en iMac dator hemma

iMac är en elegant , högpresterande stationära dator designad av Apple Inc. Den iMac har fått en hel del exponering under åren , och det är så populärt att du hittar den i tv-program som ” Entourage ” innovativa reklamfilmer och storsäljande filmer . Om du har köpt din första nya dator iMac skrivbordet och du är redo att ställa upp hemma , här är några tips för att få dig på din väg . Saker du behöver
Datorbord
Visa fler instruktioner
1

bort din iMac ur lådan och placera komponenterna på en ren , torr yta för att hjälpa dig att identifiera varje delen. De kommer att omfatta följande : KeyboardMouseCleaning clothManualMac OS X -skivor och programvarulicens agreementApple fjärr
2

Placera din iMac ovanpå datorns skrivbord . Ta bort skummet locket från datorskärmen . Anslut ena änden av nätsladden till baksidan av iMac datorn och den andra änden i ett eluttag . Anslut tangentbordet och musen på baksidan av iMac dator med hjälp av USB-portarna .
3

Slå på iMac dator och välj vilket språk du vill utföra registreringen . Budskapet på skärmen guidar dig genom processen . Till exempel kommer den första skärmen ber dig att välja ett land . Nästa skärm kommer att be dig att välja en tangentbordslayout , till exempel USA eller kanadensisk engelska . Om du redan äger en Mac kan du överföra din information från din gamla dator till din nya iMac .
4

Välj Internet-server . Om du har trådlöst internet , måste du välja ditt trådlösa server från listan som visas på skärmen och ange ditt lösenord . Om du har ett iTunes-konto , måste du ange ditt iTunes e-postadress och lösenord .
5

Ange dina personliga uppgifter , såsom ditt namn , adress , e – ail adress och telefonnummer . Om du har ett iTunes-konto , kommer dina personliga uppgifter automatiskt fylls i vid denna del av registreringen
6

Konfigurera ditt användarkonto genom att fylla i följande uppgifter : . Ditt namn , din kortnamn ( detta är för din hemkatalog , och kan inte ändras ) , ditt lösenord och ditt lösenord ledtråd . Kontrollera ditt hår och makeup , eftersom bilden är på väg att tas för ditt konto ikonen . Den sista delen av registreringen kommer att erbjuda dig en gratis testperiod för ” Mobile mig . ” Gör ditt val , klicka på ” Nästa ” och iMac registrering kommer att vara klar .
7

Sätt i OS X CD -skivan för att påbörja installationen av programvaran . Följ bara instruktionerna på datorskärmen och programvaran kommer att installeras . Till att börja installationen av OS X CD , måste du ange namn och lösenord som du skapade tidigare . Installationen av denna programvara kommer att ta ca 2 timmar att slutföra . När den är klar , är iMac redo att användas .

Lämna ett svar