Hur man skriver ut ett utvidgat PDF -fil

En PDF är ett ” Portable Document Format ” -fil som kan visas på alla datorer med alla operativsystem , så länge det har PDF-visning programvara installerad . PDF-filen skapades av Adobe Systems Incorporated och kan ses med hjälp av Adobe Reader . I vissa fall kan du få en PDF-fil som du måste skriva ut , men för att vara läsbar , måste den förstoras . Du kan skriva ut en förstorad PDF-dokument med hjälp av Adobe Reader och ditt ordbehandlingsprogram . Saker du behöver
Adobe Reader
ordbehandlingsprogram
Visa fler instruktioner
1

Öppna PDF-filen med hjälp av Adobe Reader . Om du inte har Adobe Reader kan du hämta det gratis från Adobes webbplats .
2

Justera zoomen procent . På toppen av programmet , under verktygsfältet , det finns ett antal ikoner och en procentsats . Numret är zoomprocenten där du tittar på sidan . Öka andelen att zooma in och förstora dokumentet bilden .
3

Kopiera bilden med ” Verktyget för ögonblicksbild . ” Klicka på ” Verktyg” i verktygsfältet och sedan ” Välj & Zoom ”, följt av ” Verktyget för ögonblicksbild . ” Vänsterklicka det utvidgade område som du vill skriva ut och dra ” Snapshot Tool ” för att skapa ett fönster som innehåller den bild som ska kopieras till urklipp .
4

Klistra in bilden i ditt ordbehandlingsprogram programvara. När du öppnar din ordbehandlingsprogram , högerklicka i dokumentet och klicka på ” Klistra in ” eller så kan du klistra in dokumentet bilden genom att trycka på ” Control” -tangenten och ” V ” -tangenten samtidigt . När du har klistrat in bilden i dokumentet , kan du justera storleken som krävs för att säkerställa att det skrivs ut på rätt sätt .
5

ut bilden . Klicka på ”Skriv ut ” -ikonen eller tryck på ” Control” -tangenten och ” P ” -tangenten samtidigt för att skriva ut dokumentet .

Lämna ett svar