Hur man skriver ut ett dokument på olika stora sidor i Word 2003

Microsoft Word 2003 använder brevformatet som sin standard när ett nytt dokument skapas . Lyckligtvis erbjuder Word dig möjlighet att justera pappersformat för ditt dokument om dina behov kräver det . Men , kanske du upptäcker att , efter att ha skapat ett helt dokument för en viss pappersstorlek , har du inte den typen av papper i skrivaren . Lyckligtvis ” Print ” fönster i Microsoft Word kan du skriva ut ditt dokument på olika stora sidor . Instruktioner
1

Launch Microsoft Word. Om du vill skriva ut ett befintligt dokument på en annan storlek sida , kan du dubbelklicka på det dokumentet för att öppna det .
2

Klicka på ” File ” längst upp på skärmen , klicka sedan på ” Print . ”
3

klicka på” Egenskaper ”och sedan klicka på rullgardinsmenyn bredvid ” papper ” eller ” Pappersformat ” för att välja önskad sidstorlek . Den exakta placeringen av denna rullgardinsmeny kommer att variera beroende på skrivarmodell , men är normalt återfinns på ” General ”, ” papper ” eller ” Paper /Quality” i skrivarens ” Egenskaper ” menyn .

4

Klicka på ” OK ” för att spara ändringarna och återgå till ” Print ”-fönstret .
5

Klicka på rullgardinsmenyn bredvid ” Skala till pappersstorleken ” och välj papperskälla storlek som du bara ställa . Detta steg är inte nödvändigt för dig beroende på önskad utskrift utgång , men kommer att hjälpa till att minimera eventuella oegentligheter på grund av förändringen i pappersformat .
6

Klicka på ” Print ” för att skriva ut dokumentet på en olika – papper .

Lämna ett svar