Hur man skriver – Protect ett Word 2000-dokument

Skydda dina skapade dokument med Microsoft Word 2000 kan vara viktigt för en rad olika skäl , särskilt om du tänker på att dela dokument med andra användare . Microsoft tillhandahåller två sätt för användare att skriva – skydda sina dokument genom att inte tillåta användare att redigera texten i dokumentet . Oavsett om du vill skrivskydda hela dokumentet eller bara delar av den kommer att avgöra vilken metod som är mest effektiva för dig . Saker du behöver
Microsoft Word 2000
Visa fler instruktioner
Skrivskyddsomkopplare delar av dokumentet
1

Klicka ” Skydda dokument ” från ” Tools ” menyn i det övre verktygsfältet . Den ” Skydda dokument ” visas . Som standard , bör den ” Blanketter ” knappen aktiveras . Om det inte är , klicka på den . När den aktiveras , kommer den ” Sektioner ” knappen vara tillgänglig .
2

Klicka på ” Sektioner ” knappen för att visa ” Avsnitt Protection ” fönstret . Härifrån kan du börja välja textavsnitt som du vill skydda .
3

Markera textblock du vill skrivskydda . När all text har markerats , tryck på ” OK ” för att skrivskydda de avsnitt i texten .
4

Tryck ” OK ” för att stänga ” Skydda dokument ” fönstret . Du kommer nu att titta på dokumentet som skrivskyddat dokument .
Skrivskyddstappen hela dokumentet
5

Högerklicka på filen du vill skydda . En lista med alternativ visas .
6

Klicka på ” Egenskaper ” för att få upp ett nytt fönster . Det kommer att finnas flera flikar att klicka på i ” Properties ” fönstret .
7

Klicka på fliken ”Allmänt” för att se några av filens egenskaper , inklusive dess ” Read- only” -inställningar .

8

Klicka på ” Read-only ” för att skrivskydda hela dokumentet .
9

Klicka på ” OK ” för att stänga ” Egenskaper ” fönstret och spara dina ändringar .
Addera ditt

Lämna ett svar