Hur man skickar WiFi -signaler via USB

En dator kräver en Wi – Fi- sändare /mottagare om det är att gå med ett trådlöst hemnätverk och ansluta till Internet . För att kunna skicka Wi – Fi-signaler via USB-porten på datorn , integrera en USB Wi – Fi-modul i datorn som en perifer att operativsystemet kan styra . USB Wi- Fi-modul kan förvärvas från en datorbutik , elektronisk butik eller hobby butik , och kommer att installera på datorn på ett liknande sätt oavsett vem tillverkaren är . Du kommer inte att behöva modifiera datorn på något fysiskt sätt för att använda Wi – Fi via USB-porten . Instruktioner
1

Ta bort locket från kontakten på USB Wi – Fi-modul , om det finns något som täcker kontakten . Sätt den nu exponerade kabeln i en ledig USB -port på datorn . Klicka på ” Kör Setup.exe ” -ikonen på ” Autoplay ” fönstret som visas automatiskt.
2

Tryck på ” WPA ” skydd -knappen på den trådlösa routern som är en del av ditt trådlösa hemnätverk och , inom två minuter , på den sida av USB Wi- Fi-modul . Om det inte finns någon knapp på någon av eller båda enheterna , välj ” Manuell ” länken längst upp i fönstret , när det hade laddat i alla nödvändiga filer automatiskt . Ange samma lösenord i ” Password ” textfältet när du sätter i routern när det bildades tidigare .
3

Klicka på den röda ” X ” i övre högra hörnet av fönstret när det står att installationen är klar . Datorn kommer nu att kunna ansluta till Internet via USB-porten med USB Wi – Fi-modul .

Lämna ett svar