Hur man skapar spelautomater

Spelautomater är casino -spel som involverar rullar med olika karaktärer . En satsning placeras av spelaren och hjulen spinns slumpmässigt . Konfigurationen av de tecken som visas på vinstlinje avgöra om spelaren vinner . Anpassade Spelautomater kan skapas enkelt via hemsidan Gör Slots , som låter dig skapa en online slot maskin . Saker du behöver
HTML Compiler
Visa fler instruktioner
1

Använd en webbläsare för att komma åt Gör Slots på http://www.makeslots.com .
Sida 2

Klicka mitten menyalternativet under provet spelmaskin bilden . Det står ” Gör din egen slot nu . ” Addera 3

Välj ett namn för din spelmaskin och skriv in den i titeln rutan i övre högra hörnet på skärmen . Namnet måste vara 14 tecken eller mindre . Klicka på ”Uppdatera ” knappen nedan titeln rutan .
4

Klicka på alternativet ” Välj din rulle symboler . ” Klicka på en symbol för att ändra det . En meny med många bilder kommer att visas . Välj den bild du vill genom att klicka på den . Fortsätt att redigera alla symbolerna tills rullen symboler sätts upp och returresa .
5

Klicka på ” Färg /stil ” rutan för att redigera utseendet på din spelmaskin . Spelautomaten kommer att ändras beroende på vilken färg du väljer . Smaka färgerna tills du hittar den som du vill .
6

Använd bar i ” Starting Cash ” för att ställa in hur mycket falska pengar spelaren startar med . Tryck på baren och håll ned musknappen . Flytta upp och ned tills den önskade pengar är inställd . Släpp när du är klar för att låsa den i.
7

Klicka på ” Generera kod ” -knappen i det nedre vänstra hörnet av skärmen . HTML-koden för spelautomaten kommer att skapas direkt . Markera resulterande koden med musen. Tryck på höger musknapp och välj ” Kopiera ” från popupmenyn .
8

in koden i en HTML- kompilator genom att trycka på höger musknapp och välja ” Klistra in ” alternativet . Kör kompilatorn att spela din spelmaskin .

Lämna ett svar