Hur man skapar Ren Clip Art Med Adobe Photoshop

Clip Art är enkla små bilder som används för många ändamål , från webbsidor till nyhetsbrev dekoration . Det finns många webbplatser som erbjuder en konst array klipp , varken för försäljning eller gratis . Men , kanske du bestämmer dig för att ditt projekt kräver något mer . I så fall kanske du vill göra din egen med hjälp av Photoshop . Det är viktigt att använda rätt verktyg när du skapar din ClipArt för att undvika de ” jaggies ” man ibland ser i sådana bilder . Instruktioner
1

Klicka på genvägen för att starta Photoshop programmet . Välj ” File ” i menyn och välj ” Nytt ”. I dialogrutan anger bredd , höjd och upplösning du vill ha på ClipArt . Ställ in ” Bakgrund Innehåll ” till ” Transparent ”. Klicka på ” OK . ”
2

Klicka på ” Nytt lager ” -knappen längst ner i ”Lager ” panelen .
3

Välj ” Pen ” i verktygsfältet till vänster . Gå till verktyget alternativ som visas högst upp och ställa in läget på ” Shape Layer . ”
4

Välj fyllningsfärg du vill ha för den del du är på väg att dra . Gå sedan till duken för att börja lägga till punkter för att definiera formen av en del av din clipart , såsom ett huvud eller en skjorta . Dra som du lägger till varje punkt för att justera linjer mellan punkter .
5

Upprepa steg två till fem för att skapa de andra delarna av din clipart . Spara dina ClipArt som en PNG att bevara öppenheten så att den kan placeras mot andra bakgrunder .

Lämna ett svar