Hur man skapar Levitation i Photoshop

Skapa illusionen av en person eller ett föremål att sväva i Photoshop genom att skära ut den bild du vill att levitera med ” Quick Selection” verktyget och sedan läka cutout bakgrund med ” Clone stämpeln ” verktyg . Ju mer kontrast och tydlighet finns mellan motivet du vill sväva och bakgrunden , desto lättare blir det att skära ut motivet . För att få bästa resultat för detta projekt , överväga att experimentera med Photoshop övriga helande verktyg för att fylla utskärningar som ” Healing Brush” verktyg . Instruktioner
1

Klicka på ” Arkiv ” -menyn är ” Öppna ” kommandot , sedan navigera till och dubbelklicka på en bild med ett objekt eller en person du skulle vilja göra sväva . Photoshop kommer att ladda bild för dig att redigera .
2

Klicka på ikonen verktygspaletten formad som en streckad cirkel med en pensel för att köra ” Quick Selection” verktyg , dra sedan långsamt över objektet eller person som du vill göra sväva . Photoshop väljer pixlar runt markören som matchar de direkt under markören . Resultatet är valet av bilden som du vill att levitera .
3

Tryck ” Kontroll ” och ” X ” samtidigt för att skära elementet ur bilden , tryck sedan på ” Kontroll ” och ” V ” samtidigt för att klistra in elementet på ett nytt lager . Observera att denna åtgärd lämnar ett hål i bildens bakgrund .
4

Klicka på ikonen verktygspaletten formad som en hand stämpel för att köra ” Clone stämpeln ” verktyg , som helar bildregioner använder färger från närliggande regioner du väljer .
5

Klicka på ” Prova alla lager ” kryssrutan ovanför arbetsytan att berätta Photoshop du vill ” Clone stamp ” till faktor bildspråk från alla lager när den väljer färger för dig att måla med .
6

håll ” Alt ” -tangenten för att gå in i läget för provtagning färger , och klicka sedan på ett område nära ett hål du skapat med ” Cut” -kommandot i steg tre .
7

Släpp ” Alt ” -tangenten och dra sedan över hålet för att fylla den med färg från regionen du samplat .
8

Använd instruktionerna från steg sex och sju för att fylla de återstående hålen i bilden och för att slutföra levitation bilden .

Lämna ett svar