Hur man skapar en Windows XP Recovery Utan CD

Computer operativsystem lagras på datorns hårddisk . Det är dessa operativsystem som gör att program som Mac Word , Microsoft Excel och Lotus 1,2,3 för att arbeta på en dator . Men ibland på grund av ett virus eller systemrelaterade fel , utför datorns operativsystem inte korrekt . Detta är när systemåterställning verktyg bedöms och används . Under åren , eftersom populariteten av persondatorer ökade , började teknologer att bygga in bilder som tillåts hårddiskar som ska återställas eller återvinns utan användning av externa skivor . Åtgärder för att återkräva Microsoft Windows XP frånvarande en CD är nedan . Saker du behöver
Computer Review, Windows XP
Visa fler instruktioner
Back Up Files
1

Spara alla dina dokument på flyttbara diskar som du kan köpa från din lokala datorbutik för ungefär $ 20 för 4 gigabyte . Köp större flyttbara diskar om du har en hel del stora filer som lagras på din dator . För att spara dina dokument till den flyttbara diskar , sätter de flyttbara diskar i en av de tomma drivslitsarna på baksidan av datorn . Kopiera och klistra in dina filer på flyttbara diskar efter fönster dyker upp med detaljerna i den flyttbara disken .
2

Klicka på ”Start ” och sedan ” Kontrollpanelen . ” Klicka sedan ” System och underhåll . ” Rulla nedåt på skärmen tills du ser ” Recovery Manager . ” Om du kör en programvara säkerhet på datorn, till exempel Trend Micro Internet Security , kan du behöva klicka på ” Tillåt ” på säkerhetsprogram popup-skärmen för att låta Windows XP Recovery Manager för att ladda.
Sida 3

Välj ” Avancerade alternativ ” för att se alla alternativ som finns på Recovery Manager . Bestäm om du vill installera om program som levererades med datorn , installera om hårda drivrutiner som följde med datorn eller återställa datorn till fabriksinställningarna .
4

Välj ” återinstallera program ” eller ” Installera Hårda Drivers ” som följde med din dator att genomföra en partiell återhämtning på Windows XP utan att använda externa skivor . Om detta löser de problem du upplever med din dator , fullbordar detta återhämtningsprocessen .
5

Välj ” Återskapa datorn till de ursprungliga fabriksinställningarna ” till återhämtning datorns hela operativsystem till dess ursprungliga inställningar. Använd denna funktion endast efter att du har säkerhetskopierat alla dina dokument på flyttbara diskar , eftersom denna funktion kommer att ta bort alla dokument du skapade när du köpte datorn .
6

Klicka på ”Start ” och sedan ” Starta om ” att spara inställningarna för ditt operativsystem återhämtning . Kopiera och klistra in dina dokument från återställningsskivor tillbaka på din hårddisk .

Lämna ett svar