Hur man skapar en Tether från din telefon till din Mac

Internetdelning är en metod för att ansluta din mobiltelefon till datorn så att du kan använda Internet . Även om det kommer att bli en mycket långsammare än ditt hem bredbandsanslutning är det nog att göra lite ljus surfa och skicka e-post . Om du använder en Mac kommer du att kunna ansluta telefonen och datorn med antingen en USB -kabel eller Bluetooth . Saker du behöver
Mobil USB -kabel
Visa fler instruktioner
1

Ladda ner och installera på din dator din operatörs programvara bredband manager såsom AT & T Communication Manager , VZAccess chef från Verizon eller BlackBerry Desktop .
2

Aktivera Bluetooth på din telefon och din dator eller använder telefonens USB sync kabel för att ansluta din mobiltelefon till datorn . Om du vill använda Bluetooth , välj ” Mobiltelefon ” för enhetstyp i Bluetooth Setup Assistant verktyget på din dator , som finns längst upp till höger på menyraden i Finder eller i mappen Verktygsprogram undermapp i mappen Program .

3

Starta bredband manager programvara som du hämtat och installerat .
4

Ange riktnummer för din operatör i ” Telefonnummer ” fältet .

5

Typ i transportföretagets utsetts användarnamn och lösenord som du fått av din operatör i motsvarande fält .
6

Klicka på ” Connect ” eller ” Ring ”-knappen på telefonen manager . Vänta på datorn för att ringa via mobiltelefon och bekräfta anslutningen till Internet . Till exempel VZWAccess chef kommer att visa en pop – up fönster som säger , ” Ansluten till bredband A. ”

Lämna ett svar