Hur man ser Tatuerade i Photoshop

Tatueringar är i ropet dessa dagar , med många människor som har flera . Tatueringar är ett sätt att uttrycka sig , vilket ger dig en chans att berätta för världen vem du är . Men skadar de också när de tillämpas , och kan ibland leda till otäcka infektioner . Men du kan få det bästa av två världar genom att lägga till en helt smärtfri tatuering till ett foto av dig själv med hjälp av verktygen i Photoshop . Instruktioner
1

ladda en bild av dig själv som du vill lägga till en tatuering på din dator .
2

Starta Photoshop . Klicka på ” File ” i menyn längst upp och klicka på ” Öppna . ” Gå till den bild du laddat och öppna den . Klicka på ” Nytt lager ” -knappen i ”Lager ” panelen .
3

Klicka på ” Custom Shape ” verktyget i verktygsfältet . Från presets , välj en design som du vill använda för en tatuering .
4

Dra med musen på arbetsytan för att rita konstruktionen där du vill ha det . Minska lagret ” Opacitet ” till 60 procent .
5

Klicka på ” Redigera ” i menyn och klicka på ” Transform . ” Från alternativen , klicka på ” förvränga. ” Använd handtagen som visas för att justera form för att passa konturen av den kroppsdel ​​som tatueringen är pålagd .
6

Klicka på ” Filter ” från menyn och klicka på ” Noise . ” Klicka på ” Lägg till brus . ” i dialogrutan , göra ” Belopp ” 15 och klicka på ” OK . ” Spara ditt arbete .

Lämna ett svar