Hur man sätter in en andra – sidhuvud i Word 2007 brevpapper

Word 2007 är ett ordbehandlingsprogram som utvecklats av Microsoft . Det finns många sätt du kan ändra Word-dokument för att passa dina behov . Du kan lägga till grafik , använda mallar och tillämpa sidhuvuden eller sidfötter . När du tillämpar en rubrik i ett dokument , visas sidhuvudet oftast på alla sidor i dokumentet . Om du vill lägga till en rubrik till den andra sidan av dokumentet men hålla den från att visas på första sidan , är det lätt att göra det . Instruktioner
1

Öppna Microsoft Word mallen brevpapper som du vill ändra .
2

Bläddra till den andra sidan av dokumentet och dubbelklicka i sidhuvudet området . ”design” alternativ för sidhuvud och sidfot öppnas i en ny flik i verktygsfältet längst upp på sidan .
3

Markera rutan bredvid ” annorlunda förstasida ” i ”Alternativ ”-avsnittet . Genom att markera det här alternativet när du sätter en rubrik för den andra sidan , kommer rubriken inte tillämpas på den första sidan .
4

Klicka på ” Header ” -knappen och bläddra igenom listan med rubriker tills du hittar en som du gillar .
5

Markera rubrikraden du vill använda och den kommer att visas högst upp på den andra sidan . Många nödvändiga ändringar i sidhuvudet och spara dokumentet .

Lämna ett svar