Hur man sända DTMF-toner i Skype

DTMF , eller Dual Tone Multiple Frekvenser är toner som produceras genom att trycka på knapparna på en tonvalstelefon . De används ofta för att ansluta till en anknytning när du ringer ett företag eller när du navigerar genom en automatiserad skötare menysystem . Om du ringer en fast telefon med Skype , ett fritt Internet röst , video och text chat -program , och behöver skicka DTMF-toner , har Skype en pop – up knappsats för att skicka toner . Instruktioner
1

Öppna Skype . Klicka på den gröna ” Call ” knappen under en kontakt med en fast telefon eller mobiltelefon , eller klicka på ” Ring till telefoner ” under kontaktlistan och ringa telefonnumret på uppringning knappsatsen .
2

Klicka på ” knappsats ” -ikonen på ” ring ” i verktygsfältet när samtalet kopplas .
3

Klicka på numren på tangentbordet med musen för att sända DTMF-toner när du uppmanas . Alternativt kan du skriva in siffrorna med det numeriska tangentbordet på datorns tangentbord .
4

Klicka på ” knappsats ” -ikonen på ” Ring ” i verktygsfältet för att minimera knappsatsen när du har skickat DTMF-tonerna och fortsätta ditt samtal .

Lämna ett svar