Hur man reparerar ett trasigt Codec i Media Player

Codecs tillåta Din dator att spela upp mediefiler . Om du vill spela MKV videofiler , kan du inte helt enkelt bara spela det med din mediaspelare . Men ibland , om du installerar mer än en Codec Pack dina codecs blir skadad . För att reparera codecs , måste du avinstallera dem alla och installera den ursprungliga. Instruktioner
1

Tryck på ” Start ” -knappen på skrivbordet i Windows . Klicka på ” Kontrollpanelen ” länken för att föras till kontrollpanelen .
2

Klicka på ” Avinstallera program ” eller ” Lägg till /ta bort program ” i listan som visas . Ett nytt fönster kommer att visas , och du kommer att se alla de program som finns installerade på datorn . Detta kommer att omfatta alla codec packs .
3

Dubbelklicka på codec pack som du antingen har installerat eller behöver reparera . Klicka på ” Yes ” för att bekräfta avinstallationen . De codecs kommer nu att avinstalleras .
4

redownload din codec pack som du har på din dator . Det finns många där ute som kommer att kunna läsa nästan alla mediefiler du kan kasta på det .
5

Dubbelklicka på den nedladdade filen och installera codec pack . Den installerar reparerar de codecs som antingen blev skadad eller deras prioritet sattes under en annan codec pack .

Lämna ett svar