Hur man reparerar en TeleCheck Kontrollera Reader

Med personlig check användning minskar , registrerar många kontanter inte längre ha inbyggd kontroll skannrar . För att skanna en check behöver du en extern enhet som TeleCheck kontroll läsaren . Läsaren kan du skanna kontroller digitalt för att garantera äktheten . Om din check scanner inte är ordentligt läser kontroller du behöver för att felsöka och reparera utrustningen så snart som möjligt . Instruktioner
1

Stäng av check läsare och koppla bort den från strömkällan ( strömkabeln krokar upp till baksidan av digitala kontroll läsaren ) . Låt hårdvaran iväg för några minuter så att den återställs. Återanslut kabeln och strömmen på enheten igen och TeleCheck kontroll läsaren bör nu fungera korrekt .
2

Spray tryckluft i facket direkt under knappsatsen där du infogar kontroller . Om damm har byggts upp i spåret , kommer din utrustning inte läsa ordentligt , och den komprimerade luften kommer att ta bort det . Den plötsliga explosionen av luften gör sig av med allt damm från läsningen spåret på TeleCheck utrustningen .
3

Kontrollera din Internet-anslutning . Hårdvaran har en läsare kreditkort , så det kräver tillgång online . Om din TeleCheck inte ansluter till Internet får du ett felmeddelande när du försöker använda den . Starta om din Internet- modemet för att återställa anslutningen . Efter modemet startar väntar alla lampor till grönt innan du försöker att återansluta till Internet .
4

Kontrollera kontrollen du försöker infoga är rak . Om kontrollen är vikt eller skadad , kan din maskin inte att kunna skanna Kontrollera uppgifterna . Om maskinen inte kan skanna kontrollen efter några försök , måste du be den enskilde att skriva ut en check så att du ordentligt skanna betalningen .

Lämna ett svar