Hur man reparerar en Memory Stick

flyttbara media såsom minnen är praktiska eftersom de kan lagra en stor mängd data i en mycket liten plats , men de är också benägna att ha sina data skadas utan förvarning . Det kan finnas flera olika orsaker till problem som du kommer att behöva felsöka reparera minne , men i slutändan kan du formatera enheten och starta om om du vill. Instruktioner
1

Ström på datorn och vänta på att operativsystemet helt ladda upp . Klicka på Windows ” Start ” -menyn och välj sedan ” Kontrollpanelen ” från listan med alternativ . Välj ” Maskinvara och ljud ” och välj ” Enhetshanteraren ” från Enheter och skrivare avsnittet .
2

Klicka deltat till vänster om din kortläsare . Högerklicka på enheten och välj ” Egenskaper . ” Klicka på fliken ”Allmänt” . Kontrollera om statusen lyder ” Den här enheten fungerar korrekt ” eller ” Den här enheten kan inte starta . ” Addera 3

Klicka på fliken ”Drivrutin” Om status säger inte att enheten fungerar korrekt . Klicka på ”Uppdatera drivrutin ” och vänta på den nya drivrutinen att ladda ner . Starta om datorn och försök att använda USB-minnet igen .
4

Klicka på ”Start ” och välj ” Dator ”. Kontrollera om USB-minnet visas i listan över anslutna enheter . Klicka på ” mappa en nätverksenhet ” Om minnet inte visas i alternativen . Klicka på rullgardinsmenyn och välj en drivrutin brev . Klicka på ” Browse ” och välj platsen i minnet . Klicka på ” OK ” och försök att använda minnet igen .
5

Högerklicka på enhetsbokstaven som motsvarar USB-minnet om det verkar som en ansluten enhet . Klicka på ” Format ” från snabbmenyn .
6

Välj ” NTFS ” från rullgardinsmenyn , och klicka på ” Start”. Vänta på formatet ska slutföras . Starta om datorn och försök att använda USB-minnet igen .

Lämna ett svar