Hur man redigerar en PDF-fil i Microsoft Word

Eftersom PDF-filer har begränsad redigering alternativ , är det ofta bra att konvertera en PDF-fil till ett Microsoft Word-dokument för att redigera den . När PDF konverteras till Microsoft Word , kan du använda alla Microsoft Word redigeringsverktyg för att ändra innehållet i PDF . Det finns gratis webbplatser tillgängliga för att hjälpa till i denna process . Instruktioner
Använda PDFtoWord.com
1

Gå till PDFtoWord.com ( se Resurser ) . Klicka sedan på ” Välj fil ” för att välja PDF du vill redigera i Microsoft Word . Efter detta , välj ” DOC ” som konvertering till formatet . Detta kommer att konvertera PDF till en Microsoft Word- kompatibelt format .
2

Ange din e -postadress nedanför ” E -fil till ” rubrik .
3

Klicka på ” konvertera” för att konvertera PDF till Microsoft Word . När konverteringen är klar kommer Microsoft Word-dokument att skickas till dig . In ditt e-postkonto
4

Sign och öppna e-post från PDFtoWord .
5

Hämta Microsoft Word-dokument .
6

Öppna Microsoft Word , klicka på ” File ”, välj ” Öppna ” och välj Microsoft Word-dokument som du hämtade .
7

Redigera den konverterade PDF i Microsoft Word för att passa dig . När du är klar , klicka på ” File ” och välj ” Spara . ”
Använda PDFonline.com
8

Gå till PDFonline.com ( se Resurser ) . Klicka sedan på ” Välj fil ” för att välja PDF du vill redigera i Microsoft Word .
9

Klicka på ” Ladda upp och konvertera ” och PDF kommer att konverteras till ett Word- kompatibla dokument . En ny sida kommer att ladda med en länk som säger ” Högerklicka för att ladda ner Word-fil . ”
10

Högerklicka på länken och klicka på ” Spara länk som . ” Klicka sedan på ” Spara ” för att spara den konverterade Microsoft Word-dokument på din dators hårddisk .
11

Öppna Microsoft Word , klicka på ” File ”, välj ” Öppna ” och välj Microsoft Word-dokument som du hämtade .
12

Redigera den konverterade PDF i Microsoft Word för att passa dig . När du är klar , klicka på ” File ” och välj ” Spara . ” Addera

Lämna ett svar