Hur man programmerar Prom Chips med ett batteri

A PROM , eller programmerbart läsminne , är chip anmärkningsvärt eftersom den kan programmeras bara en gång . När du programmera den , den gemensamma visdomen går , är den inställd på det sättet för gott . Detta är inte helt korrekt , dock . Chipet blir inte inställd , chipet batteriet gör . Ta bort det interna batteriet huvudsak torkar PROM ren , och ersätta det med ett nytt batteri kan du programmera den igen från början . Saker du behöver
ersätter PROM batteri
glasögon skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort PROM chip från den enhet som är ansluten .
Sida 2

Lokalisera batteriet . Detta är en liten svart rektangel med små silver stiften på vardera sidan . Det kommer att se ut det nya batteriet du har köpt .
3

försiktigt pop ut batteriet med en liten skruvmejsel . En glasögonkombination skruvmejsel är perfekt , men en liten nagelfil skulle också fungera . Det kommer att komma ut , men du kan behöva vicka det lite . Använd inte mycket kraft , men som slet ut det kan skada PROM kontakterna .
4

Skjut ett nytt batteri i dess ställe .
5

Programmera PROM dock du gillar . Med det nya batteriet har det torkas rent , så du behöver inte några andra åtgärder utöver vanlig PROM -programmering .
6

Infoga PROM tillbaka i enheten när du är klar .

Addera

Lämna ett svar