Hur man lär Python gratis

Python är ett allmänt ändamål programmeringsspråk . Ursprungligen utvecklades på 1980-talet , är det nu distribueras som öppen källkod , och du kan ladda ner och använda det gratis . Det första du vill göra när du har installerat Python tolken på datorn är att lära sig att skriva din första Python -program eller skript . Lyckligtvis har många fria resurser finns tillgängliga online som du kan använda för att lära sig programmeringsspråket Python . Instruktioner
1

” Hur man tänka som en dator Scientist ” är en gratis e – bok och ett utmärkt sätt att börja lära Python . Om du är en datavetenskap student eller programmering entusiasten som vill lära sig ett nytt språk , är detta en bra utgångspunkt . Ladda ner en gratis kopia av denna digitala boken från OpenBookProject.net hemsida .
2

” Ett byte av Python ” är en gratis e – bok . Det är en bra resurs för att lära sig grunderna i Python . Boken innehåller kapitel om första stegen , operatörer och uttryck , kontroll flöde , funktioner , moduler, datastrukturer och mer avancerade lärande ämnen .
3

Besök den officiella hemsidan för programmeringsspråket Python i din webbläsare . Denna webbplats erbjuder ett brett utbud av användbara resurser . Klicka på ” Download ” länken till vänster för att ladda ner en gratis kopia av Python , om du inte redan har installerat tolken på din dator . Klicka på ” Dokumentation ” -länken för tutorials , anteckningar programmering och andra dokument .

Lämna ett svar