Hur man lägger in en bild överst på en bild i MS Word 07

Lägga till en bild kan liva upp och förbättra en annars tät handling . Du kan lägga till flera bilder och manipulera dem något sätt du väljer . Lägga till en bild ovanpå en annan bild är inte svårt men inte intuitivt . Eftersom Word är främst ett dokument – bearbetning programmet , förutsätter det att du vill att dina bilder ska vara en del av flödet av din text och kommer att placera två bilder efter varandra snarare än ovanpå varandra . För att lägga en bild ovanpå en annan , måste du formatera bilderna så att du kan fritt flytta dem . Instruktioner
1

Öppna Word 2007 och sätta upp ett nytt dokument eller en befintlig
2

in den första bilden – . Den bild du vill ha den nedersta bilden – genom att klicka på ” Infoga ” i bandet , och sedan klicka på ” Picture ”. Välj en bild från mappen Bilder eller en annan mapp och klicka på ” Infoga . ” Bilden markeras med en kontur i ditt dokument .
3

Klicka någonstans utanför bilden tills konturerna försvinner . Klicka på ” Insert ” på
4

bandet igen och välja en annan bild – den bild du vill vara på topp – för att infoga . Den andra bilden kommer att införas under första bilden .
5

Högerklicka på andra bilden tills en meny visas , välj ” Wrap Text ” och välj ” Framför text . ” Den andra bilden har automatiskt placeras ovanpå den första. Om den är större än den första bilden , kommer det skymmer bilden nedanför . På översta bilden
6

Klicka och justera dess storlek , orientering eller färgerna som behövs . Klicka och dra denna bild för att bättre positionera den på toppen av den första bilden . Om du justerade den översta bilden så att det skulle vara mindre än den nedre bilden , borde du kunna se delar av den nedre bilden .

Lämna ett svar