Hur man laddar ner filmer på iPad genom VLC

The VLC Streamer ansökan för iPad kan du ladda ner och strömma filmer från filmsamling på din dator direkt till din iOS-enhet . För att använda programmet måste du installera VLC Streamer Helper på din dator så att din dator kan upptäckas av din iPad . Med VLC Streamer Helper installeras , men du kan ladda ner och strömma någon film via VLC på din iPad . Instruktioner
1

Tryck på ” App Store ” -ikonen , följt av ”Sök ” alternativet . Typ ” VLC Streamer ” i utrymmet och tryck på ”Sök ” -knappen . Tryck på ” VLC Streamer ” program i listan med sökresultat och tryck på ” Install ” för att installera programmet .
2

Öppna en webbläsare på datorn och navigera till ” hobbyistsoftware . com . ” Klicka på ” VLC Streamer ” länken , följt av ” Klicka här för Setup Detaljer ”-länken .
3

Klicka VLC Streamer Helper nedladdningslänk ditt operativsystem systemet för att hämta installationsfilen . Dubbelklicka på installationsfilen och följ anvisningarna på skärmen för att installera VLC Streamer Helper .
4

Tryck på ” VLC Streamer ” programikonen på din iPad och knacka på din dator under ” Synlig datorer ” rubrik .
5

Tryck på ” Lägg till en film ” -knappen och hitta den film som du vill hämta och strömma . När du har filmen , tryck på den för att öppna ” Streaming Quality ” -menyn .
6

Justera videokvalitet och ljudkvalitet för att passa dig och knacka på ” Watch ! ” Knappen börjar nedladdning och streaming av video på din iPad .

Lämna ett svar