Hur man kontrollera kvaliteten på service för en hög hastighet modem

Ett ​​höghastighetståg modem låter dig strömma video och musik snabbare och med högre kvalitet än med uppringd. Det är nu möjligt att köra flera program som kräver en Internet-anslutning , samt spela spel som kräver stora mängder information som ska skickas fram och tillbaka . Dock kan kvaliteten på en tjänst som du tar emot ska bromsas av faktorer såsom en hastighet mössa , tekniska frågor , trasiga ledningar eller en dåligt fungerande modem . Det sättet att kontrollera kvaliteten på en tjänst för en hög hastighet modem är att mäta dess signalstyrka . Instruktioner
1

Kontrollera att Internetanslutningen fungerar korrekt genom att öppna din webbläsare . Typ ” google.com ” i ” adressfältet ” i webbläsaren och tryck på ” Enter . ” När Googles startsida öppnas , vet du anslutningen fungerar så att du kan kontrollera kvaliteten på tjänsten .
sida 2

Bläddra till en webbplats som testar hastigheter internet-anslutning ( se Resurser ) . Stäng alla program och spel som är öppna och allt annat som kan tänkas använda Internet i bakgrunden , inbegripet program på andra datorer som använder samma Internetanslutning . Håll utkik efter program som använder Internet i bakgrunden , till exempel antivirusprogram .
3

Klicka på ”Start ” -knappen på speed – checker hemsida och vänta tills testet har slutförts . Resultaten kommer att ge dig en uppfattning om din nedladdningshastighet , uppladdningshastighet och hur bedömer du jämfört med andra användare inom ditt område . Jämför hastigheterna till de som främjas av din Internet- leverantör . Om de påstådda hastigheterna varierar kraftigt från den faktiska hastigheten , prova att köra testet igen vid olika tider på dagen .
4

Bläddra över till ” pingtest.net ” ( se Resurser ) för att utföra ytterligare tester . Klicka på ” Börja test” -ikonen i övre delen av sidan för att starta testet . Detta kommer att kontrollera ping , värderingar jitter och om någon särskild packet – förlust inträffar – alla dessa avser tekniska frågor som påverkar kvaliteten på tjänsterna . Några av de faktorer som beaktas är förseningen hastigheten mellan din dator och andra servrar samt om någon information som går förlorad under en vanlig sändning . Efter slutförandet av testet , kommer programmet att ge din anslutning ett brev klass , med ” A” är den bästa , och ” F ” det värsta .

Lämna ett svar