Hur man kombinerar två PDF -filer till en

PDF-filer är ett utbrett sätt på vilket materialet fördelas mellan individer och på Internet . De storlekar av PDF-filer är oftast mindre än källmaterialet , och de kan ses av alla användare med en PDF- läsprogram . Om du delar PDF-filer med andra användare på ett gemensamt projekt , kanske du upptäcker att separata filer måste sättas ihop . Du kan kombinera två PDF-filer till en med en PDF skriva program genom att följa några steg . Instruktioner
1

Ladda ner en PDF skriftlig ansökan med en funktion som gör att du kan kombinera enskilda filer , till exempel Adobe Acrobat Pro , som används här ( se ” Resurser ” nedan för en gratis rättegång ) .
2

Öppna en PDF- fil som du vill kombinera med en annan . Använd ” File ” i rullgardinsmenyn för att välja ” Öppna” . Detta kommer att lansera ett separat fönster där du kan leta reda på mappen där filen har sparats . Klicka en gång på den PDF- dokument namn , och därefter en gång på ” Öppna” .
3

Använd ” Dokument ” rullgardinsmenyn för att välja ” Infoga sidor ” alternativet . Detta kommer att lansera ett separat fönster . Använd ” Leta i ” drop -down menyn för att hitta den mapp till vilken annan PDF- filen sparas . Markera PDF- filnamnet och klicka en gång på knappen ”Välj” .
4

Använd ” Location” rullgardinsmenyn för att välja var den nya filen ska placeras i förhållande till den första filen . Du kan välja ” After” eller ” Innan . ” Använd radioknapparna i ” Page ” för att välja den exakta platsen . Du kan välja ” första ” sidan , ” Senaste ” sida eller en specifik sida genom att skriva in sidnumret i ” Page ” fältet .
5

Klicka en gång på ” OK ” -knappen . Kom ihåg att spara den kombinerade dokumentet under ett nytt filnamn för att hålla de källdokument separat . Klicka en gång på ” Arkiv ” -menyn och välj ” Spara som . ” Välj en mapp där du vill spara den nya PDF- filen med hjälp av ” Spara i ” menyn , skriv ett namn i ” Filnamn ”-fältet och klicka på ” Spara ”-knappen .

Lämna ett svar