Hur man kan blockera Google Analytics från att spåra Mina besök på någon hemsida Använda Analytics

Google Analytics är ett tracking tjänst som tillåter en webmaster för att se anonym information om de människor som besöker hennes hemsida , som sökmotorn att de kom från , vad de sökte för och hur länge de spenderade på webbplatsen . Eftersom tjänsten kostar ingenting , många webmasters gå med det för att få mer information om sina besökare . Däremot behöver du inte delta om du känner att den här tjänsten kränker din integritet . Genom att modifiera Windows hosts-filen kan du spärra datorn från att kontakta Google Analytics tjänsten , förebygga statistik från spelas in . Instruktioner
1

Öppna Start-menyn och skriv ” Anteckningar C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ Etc \ hosts ” i sökfältet längst ner . Tryck på ” Enter ”. Windows öppnar programmet Anteckningar och visar datorns Hosts-fil.
2

Klicka eller använd nedpilen för att placera markören i början av den sista tomma raden i HOSTS-filen .

3

Type ” 127.0.0.1 Google – analytics.com ” i den sista raden i filen . Detta talar Windows att adressen till Google Analytics webbplats är din egen dator . Eftersom datorn är inte adressen till Google Analytics , gör det på webbplatsen omöjligt att komma åt , och Google Analytics kommer inte att kunna följa din statistik .
4

Spara filen och stäng Anteckningar .

5

Starta om datorn .

Lämna ett svar