Hur man installerar Scorpius

Scorpius är ett headset och webbkamera Combo tillverkas av Startec . Med combo , får du både en dator webbkamera och ett headset med en ansluten mikrofon , vilket ger dig möjlighet att webbkonferens och videochatt . Innan man använder utrustningen , måste du installera drivrutinen så att datorn kan identifiera kameran och headsetet . Föraren är på installationsskivan som medföljde programvaran men om du har tappat bort skivan , kan du också hitta den på Startec webbplats ( se Resurser ) . Saker du behöver
” Combo Scorpius ” förare
Visa fler instruktioner
1

Anslut kameran till en ledig USB -port på datorn . Anslut de stereohörlurar i datorns hörlursuttag .
2

Sätt i installationsskivan som följde med Scorpius . När fönstret Spela upp automatiskt , väljer att starta setup.exe eller installera programvaran . Om du inte har det , ladda ner ” Combo Scorpius ” drivrutinen från webbplatsen . Dubbelklicka på den nedladdade filen .
3

Tryck ” Nästa ” längst ner i installationsguiden och följ instruktionerna på skärmen . När installationen är klar , tryck på ” Finish ” för att avsluta installationsprogrammet .
4

Koppla ur kameran och anslut den igen Windows kommer automatiskt att känna igen kameran och säga att det är klart för användning .
Addera ditt

Lämna ett svar