Hur man installerar ett Pinnacle PCTV HD kort

Pinnacle tillverkar videobandspelare och bildskärmar för stationära och bärbara datorer . PCTV HD sortiment av produkter utökar datorns videofunktioner genom att lägga till HD-video -ingångar , och Pinnacle programvara som levereras tillsammans med det kan du visa och spela in live-TV . Installationen är antingen lätt eller svårt , beroende på vilken produkt du köper . USB -mottagare kan användas med nästan alla datorer och är enkel att fästa . PCI-kort är endast kompatibel med stationära datorer och kräver att du installerar dem direkt på moderkortet . Saker du behöver
Pinnacle PCTV HD kort
Pinnacle PCTV HD USB ​​-adapter ( om du använder en bärbar dator ) katalog Pinnacle programvara disk
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
PCI Card Installationsanvisningar ( stationära datorer endast )
1

Stäng av datorn . Ta bort all ström och data sladdar och placera datorn på en ren och hållbar bord . Lägg ner datorn så att sidoplåten ( oftast vänster på datorns hölje ) är vänd uppåt .
2

Ta bort skruvarna som håller panelen på plats med skruvmejsel . Placera dem i en påse eller cup för förvaring . Ta bort en av PCI monteringsplattor från baksidan av datorns hölje .
3

Sätt in PCI-kortet i PCI- kortplats på moderkortet . Tryck lätt på baksidan då framsidan av kortet tills den glider på plats . Skruva fast kortet i fallet med din skruvmejsel .
4

Sätt tillbaka serviceluckan och skruva in den i baksidan av fodralet . Sätt skrivbordet tillbaka på sin vanliga plats och koppla in alla ström-och datakablar . Koppla in antennen som följde med kortet i den nya RF- porten på baksidan av datorn .
5

Slå på datorn och logga in Sätt Pinnacle programvaran i CD -eller DVD -enhet . Följ instruktionerna på skärmen idrifttagningsanvisningar att ställa in program och drivrutiner .
USB Tuner Instruktioner ( bärbara och stationära )
6

stänga av datorn . Anslut USB- kortet i datorn .
7

Fäst antennen som följde i detaljhandeln rutan till RF -porten på USB -mottagare . Sätt på datorn och logga in
8

Sätt i Pinnacle cd i cd-eller dvd-enheten . Följ instruktionerna på skärmen idrifttagningsanvisningar att ställa in program och drivrutiner .

Lämna ett svar