Hur man installerar ett internt modem utan en disk

Ett ​​internt modem är en fjärranslutning . Den högsta anslutningshastighet du kan få är 56K på ett uppringt modem . Du måste installera det interna modemet innan du kan få en Internet -signal . En drivrutin disk är viktiga för Windows att använda enheten på rätt sätt . Utan föraren , kan Windows inte känner igen det interna modemet eftersom det inte är en plug and play-enhet . Detta gäller för alla versioner av Windows . Interna modemet kan fortfarande fungera om du inte har en papperskopia av föraren disken . Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
PC skruvar
CD /DVD skiva
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna på den högra panelen i torn . Öppna fallet och ligga platt på golvet . Du bör kunna se inne i tornet .
2

Ta bort det interna modemet . Lossa skruven som håller den på plats . Denna enhet har två telefonjack . Om du inte har modemet i chassit ännu , hoppa över detta steg .
3

Titta på det interna modemet . På kretskortet sidan ser du en tillverkares namn och /eller modellnummer . Om det finns flera nummer eller namn , skriva ner all information .
4

Sätt interna modemet till ” PCI ” port . Moderkortet kan ha två till sex av dessa slots . De är cream färg hamnar . Anslutningen fliken på det interna modemet passar direkt innanför ” PCI ” port . Rada upp fliken på modemet med hamnen . Tryck in den , det kan klicka eller snäpper på plats . Skruva den interna modemet i fodralet för att hålla det på plats .
5

Skruva panelen på tornet . Koppla in alla nödvändiga sladdar och slå på datorn .
6

Hitta en Internet-anslutning . Du måste ha en Internet-anslutning för att ladda det interna modemet drivrutinerna . Om din dator endast har detta modem , gå till en väns hus eller biblioteket för att hämta de specifika drivrutiner . Du kan inte komma ut på Internet om du inte har en fungerande modem .
7

Logga in på en dator drivrutin webbplats . Computer Hope , Driver Guide eller PC drivrutiner kan du söka efter tillverkare och modell , sedan hämta från webbplatsen ( se Resources nedan ) . Du kan också ta emot interna modem drivrutiner från tillverkarens hemsida .
8

Hämta drivrutinen och bränna till skiva . Sätt i skivan med drivrutinen i din dator . Packa upp drivrutinen och klicka på ” . Exe ” filen . Om föraren är bara en ” . Exe ” filen , klicka på den . Drivrutinen installeras automatiskt . Starta om datorn .

Lämna ett svar