Hur man installerar en Virgin Mobile Broadband2Go

Installation av Virgin Mobile Broadband2Go programvara på datorn bidrar till att säkerställa att du kommer att kunna ansluta till Internet via din Virgin Mobile anslutning kortet . Programvaran är förinstallerad på ditt kort och kan installeras på några minuter . Programmets installationsguide leder dig genom installationen enheten , vilket gör att du kan välja de inställningar som du föredrar . Programmet måste installeras på varje dator som ska använda anslutningen kortet . Instruktioner
1

Ta bort skyddslocket från anslutningen kortet och skjut försiktigt in det i en ledig USB -port .
2

Vänta tills datorn att känna igen kortet . The Virgin Mobile Broadband2Go programmet ska öppnas automatiskt .
3

Följ instruktionerna för att korrekt installera programvaran . Installationsguiden tar dig genom aktivering av produkten och konfigurerar enheten . Du behöver din anslutning kortets kontonummer och serienummer för att installera programvaran . Det kontonummer och serienumret finns på kortets förpackning .
4

Starta om datorn med anslutningen kortet fortfarande isatt . Dubbelklicka på ” Broadband2Go ” -ikonen på datorns skrivbord för att starta programmet . Klicka på ” Anslut ” för att starta en bredbandsanslutning .

Lämna ett svar