Hur man installerar Divx till Windows Media Center

DivX är en multimediaspelare som låter dig spela upp högkvalitativ video online och offline . Den innehåller också ett antal codecs som används av många program Video Converter för att komprimera video i hög kvalitet format samtidigt som små filstorlekar . Windows Media Center ( XP eller Vista ) är den perfekta följeslagaren för DivX -komponenter eftersom det är ett operativsystem som utformats för medieprogram . Installationen är enkel och snabb. Instruktioner
1

Gå till DivX spelare nedladdning sida ( se Resurser ) och klicka på ” Gratis nedladdning . ” Klicka på ” Spara ” när du uppmanas att ladda ner produkten . DivX Player installation Filen hämtas till skrivbordet .
2

Dubbelklicka på installationsfilen på skrivbordet när nerladdningen är klar att starta installationsguiden .
3

Välj det språk du vill använda för din spelare och klicka på ” Next . ” Klicka på ” Jag accepterar ” om du håller efter att ha läst licensavtalet . Klicka på ” Next . ”
4

Välj vilka komponenter som installeras och klicka på ” Next . ” Välj utdata katalogen för att installera programmet på och klicka på ” Next . ”
5

Placera en check på ” Google Chrome ” om du vill installera webbläsaren utöver DivX spelaren och klicka på ” Nästa . ” De filer kopiera och programmet kommer att installeras på din dator .

Lämna ett svar