Hur man installerar Business Objects : Fel när du söker efter ledigt utrymme

Business Objects är ett företag programpaket som ger en stor uppsättning verktyg och program som syftar till att optimera företagets resultat genom att ansluta människor , information och företag inom företagsnätverk . När du installerar programvaran , kan problem presentera sig själva och förhindra framgångsrik operation . En av frågorna kan hantera installation restriktioner på grund av privilegium och rättigheter , en annan kan bero på storleken på destinationen disken . Om den är för liten , kommer det inte stödja det fullständiga programmet och det kommer automatiskt att upphöra under installationsprocessen . Instruktioner
1

Gå till ”Start ” i det nedre vänstra sidan av skärmen och välj ” Dator ”.
2

titt på datorn enheter och öppna CD-enhet som rymmer programmet installationsskivan . Leta efter en ” Readme.txt” eller ett liknande program , som kommer att innehålla information om konfiguration element som är nödvändiga , exempelvis med minne för att köra programmet , hårddisken ledigt utrymme och operativsystem som stöds .

3

Högerklicka enhet ”C ” och välj ” Egenskaper”. Denna funktion visar hur mycket utrymme finns på disken . Om det visar sig att du har begränsat utrymme , ta bort vissa filer antingen genom att ta bort dem eller flytta till en annan tillgänglig hårddisk .

Lämna ett svar