Hur man hittar information grafikkort på en dator

Grafikkortet är det som gör att du kan se vad din dator gör och kallas ibland även grafikkortet . Problemet med grafikkortet och ibland annan hårdvara är att det inte finns någon enkel notering på datorn som säger exakt vad som är installerat på din dator . Med lite detektivarbete kan du ta reda på mer information om ditt grafikkort . Saker du behöver
diagnostik programvara
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera datorns manual eller moderkortet för informationen på ditt grafikkort . Om du inte har denna information , kan du kolla på tillverkarens webbplats eller ringa för att be om information.
2

Gå till Kontrollpanelen och klicka på ” System ”. Leta efter och klicka på ” Enhetshanteraren”. Leta efter grafikkortet och högerklicka och välj ” Egenskaper . ” Skriv ner all information där och gå till grafikkortet tillverkarens webbplats för mer information .
3

Ladda ner och kör ett system diagnostiskt program som Belarc Advisor . När du installerar den här typen av program det kommer att lokalisera all information om datorns hårdvara och lista det för dig .

Lämna ett svar