Hur man gör Samlarbilder Med Word

Få dina barn till hobby av samlarkort genom att göra din egen samling på din dator . Använd Microsoft Word för att göra enkla , grundläggande samlarkort presenterar din familj , husdjur eller ens objekt från sina rum med bara några snabba klick . Använd kort som en belöning för att göra sysslor eller som presenter för speciella tillfällen . Gör kort för dig att stärka din egen insamling och handel med vänner , visar upp semester , foton eller senare klotter . Saker du behöver
Microsoft Word Review ( tillval ) digital bild
Visa fler instruktioner
1

Öppna Word och klicka sedan på ” Infoga ” -menyn längst upp av skärmen och välj ” textruta . ” Klicka på sidan , och textrutan visas .
2

Högerklicka på textrutan och välj ” Formatera textruta . ” Klicka på ” Size ” fliken och typ 3.5 ” ( inches ) i ” höjd ” rutan och 2,5 ” i ” Bredd ” rutan , klicka sedan på ” OK ” -knappen .
3

Dra textrutan till mitten av sidan , sedan använda zoomen för att föra skärmen upp till 200 procent så att du kan se konturerna handel kortet väl .
4

( Valfritt ) Klicka på ” Infoga ” -menyn , välj sedan ” bild ” och välj ” Från fil ”. Bläddra till en plats på datorn där du har ett foto eller en bild som lagras för handel kortet . Dubbelklicka på den för att den ska visas på arbetsytan . Klicka en gång på bilden , dra sedan en av rutorna i bildens hörn för att ändra storlek på bilden på kortet .
5

Klicka på ” Infoga ” -menyn , välj sedan ” Bild” och välj ” Klipp Art . ” Dra ner ” Sök i ” menyn och kolla alla rutor . Dra ner ” Resultaten ska vara ” -menyn och markera ” Clip Art ” rutan ” Fotografier ” låda eller båda . Skriv ett ord i ”Sök efter ” rutan , såsom katter , baseball , smiley eller något annat för att hitta en bild på kortet .
6

bläddra i bilden resultaten och dubbelklicka på en för den ska visas på kortet . Ändra storlek på den genom att dra i ett av bildens hörn .
7

Placera markören i handeln kortets kant och typ information, till exempel namnet på den personen på kortet , statistik eller en kort fas . Markera orden med musen och välj sedan ett teckensnitt , storlek och färg från texten verktygsfältet längst upp på sidan .
8

Lägg mer text där så önskas för framsidan av kortet .

9

Klicka en gång på trading card gränsen att ge det fokus , tryck sedan på ” Ctrl ” och ”C” på tangentbordet . Tryck sedan på ” Ctrl ” och ” V ” och en kopia av kortet klistrar på skärmen . Dra ner det från den andra så att de inte överlappar varandra alls , vilket gör att baksidan av ditt kort
10

Ändra bilden eller ClipArt ( om så önskas ) till en annan bild för ryggen . genom att ta bort den nuvarande och med ” Insert ” och ” Bild ” för att ersätta den . Markera texten med musen och bara börja skriva rätt över toppen av den med ny text .

Lämna ett svar