Hur man gör filmer från Movie Maker till en media Player Video

När du redigerar och sparar en film i Windows Movie Maker , sparar programmet filmen som ett ” projekt -fil ” som redovisas endast i Movie Maker -plattformen . Att konvertera projektfilen till en videofil som kan spelas upp i din mediaspelare och delas , måste du ” exportera ” videon . Detta kan åstadkommas med några få enkla steg . Instruktioner
1

Öppna ditt videoprojekt i Movie Maker . Peka med markören över början av videon i Movie Maker tidslinjen och tryck på mellanslagstangenten för att granska videon för att se till att den är redo för delning .
2

Tryck ” Publicera film ” från huvudmenyn . Addera 3

Välj ” Exportera till fil ” från de val som visas . Du kommer att ges ett antal fil – format val — ” bästa kvalitet för uppspelning på min dator ” är ett bra val om du bara planerar att spela upp videon igen på din egen dator , medan ” High Quality ” eller ” Medium kvalitet ” skapa mindre filer som är bättre för delning . Ge filen ett namn som du kommer ihåg , och klicka sedan på ” Exportera ” för att starta exporten .
4

Vänta på exporten till slut genom att övervaka exporten fönstret som visas på din skärm .

5

Öppna din Media Player . Klicka på ” File ” och sedan ” Öppna . ” Välj den exporterade filen som du nyss skapade , och titta på video i Media Player för att se till att det exporterade korrekt och på den kvalitetsnivå du ville .

Lämna ett svar