Hur man gör Fake Ljus i Adobe Photoshop

En linje från Bibeln förkunnar , ” Varde ljus ”, men att få den perfekta belysning omständigheterna för dina fotografier kan inte vara så enkelt som ett uttalande . Oavsett om du lider av en grumlig dust med naturen eller kamerans blixt inte gå av på rätt sätt , kan du ta dina bilder i Adobe Photoshop grafikprogram och mixtra runt med handgjorda belysning . Liva hela bilden eller bara kasta några strålar av ljus , alla med bara ett par klick att lysa redigeringen . Instruktioner
1

Öppna Photoshop , klicka på ” File ” och välj ” Öppna”. Bläddra till den digitala bilden för att lägga falska belysning till och dubbelklicka på filen så att den öppnas i arbetsytan i Photoshop .
2

Klicka på ” Bild ” -menyn längst upp på skärmen , klicka på ” Justeringar ” och klicka på ” Nyans /Mättnad . ” Flytta ” Ljusstyrka ” bar , den tredje reglaget alternativet , att rätten att lätta på hela bilden . Klicka på ” OK ” när du nöjd eller klicka på ” Avbryt ” för att återgå till den ursprungliga bilden .
3

Klicka på ” Lasso ” verktyg på ” Verktyg ” paletten och rita en kontur runt en del av bilden för att lägga till ljus till , till exempel en del av himlen. När du ser blinkande linjer omger området , höger – klicka på konturen och välj ” Layer via Copy . ”
4

Upprepa ” Nyans /Mättnad ” process , notera att den här gången , bara det markerade området blir ljusare
5

Klicka på ” Fönster ” -menyn och klicka på ”Lager” för att öppna ” lager” paletten , . paletten kan redan vara öppen i det nedre högra hörnet av skärmen . Klicka på bakgrundslagret på paletten .
6

Klicka på ” Lasso ” verktyget igen och beskriva en annan del av bilden , till exempel en persons kropp . Högerklicka och välj ” Layer via Copy . ” Kallelse ett nytt Layer 2 läggs till ” Lager” paletten . Dubbelklicka på lagret för att öppna ” Layer Style ” fönstret . Kontrollera ” Ytterglöd ” och ” inre glöd ” rutor på ” Styles ” kolumnen och klicka på ” OK . ” Skissen lyser nu som om den belyses bakifrån .
7

Klicka på bakgrundslagret igen för att ge det fokus . Högerklicka på formen verktyget på ” Tools ” paletten . Detta verktyg kan se ut som en ihålig rektangel , ihålig cirkel , ihåliga linje eller fast stjärna , de verktyg alla samma utrymme . Högerklicka något verktyg och välj ” Custom Shape Tool . ”
8

Dra ner ” Shape ” -menyn längst upp på skärmen och markera formen blixt . Klicka in på ” Color ” rutan bredvid den och välj en klargul färg färg och klicka på ” OK . ” Placera markören på bilden , håll ner musknappen och dra markören , bildar formen blixt .
9

Klicka på den lilla linjer längst upp till höger på ”Lager ” palett och välj ” Flatten Image . ” Klicka på ” Arkiv ” -menyn , klicka på ” Spara som ” och skriv ett nytt namn för bilden , inte spara den med samma namn som originalet eller du kommer inte att kunna komma åt den icke – upplysta versionen igen Addera ditt

Lämna ett svar