Hur man gör ett snitt ut i Photoshop Elements 4.0

Ett ​​fotografi är en ögonblicksbild av en viss tidpunkt med en infångad ämne och en bakgrund . Men du är inte fastnade för dessa omgivningar . Genom att öppna din bild i ett grafikprogram program , t.ex. Adobe Photoshop Elements 4.0 , du kan utföra ” operation ” på dina bilder genom att klippa ut objekt , använda dem på andra bilder och överföra bakgrunder . Elements , ”light ” version av standarden Photoshop , erbjuder utskurna alternativ med bara ett par klick . Instruktioner
1

Öppna Photoshop Elements 4.0 , klicka på ” Arkiv ” -menyn och välj ” Öppna”. Bläddra till bilden att klippa ut och dubbelklicka på filnamnet . Bilden ska öppna i Elements arbetsytan .
2

Klicka på ” Crop ” verktyg , som ser ut som två korslagda armbågsleder på ” Tools ” paletten , på vänster sida av skärmen .

3

Klicka på bilden och rita en rektangel eller fyrkant runt den del av bilden som ska beskäras , vilket är den del som du vill använda . Ett rutnät med nio rutor tillverkade av blinkande streckade linjer visas , och resten av din bildens bakgrund släcks . Tryck på ” Enter” och bilden beskärs .
4

Dra ner menyn ”Redigera” och klicka på ” Ångra Crop ” att återvända din bild till sitt ursprungliga skick .
5

Klicka på ” Lasso ” verktyg på ” Tools ” paletten . Rita en kontur runt den del av bilden för att skära ut , till exempel en person eller ett träd . När du ser de blinkande streckade linjer , högerklicka i dem och välj ” Layer via Cut . ” Ingenting förändras i själva bilden , men om du tittar på ” Lager” paletten på höger sida av skärmen ser du en ny ” Layer 1 ” med just din utskurna området . Om du inte ser ”Lager ” paletten , klicka på ” Window ” och klicka på ”Lager ” för att öppna den .
6

Högerklicka på ” Bakgrund ” lager på ” Lager” paletten . Klicka på ” Delete Layer ” och välj ” Yes . ” Du är kvar med bara din utskuren .
7

Klicka på ” Arkiv ” -menyn , välj ” Spara som ” och skriv ett nytt namn för bilden . Återanvänd inte spara bilden med samma namn eller du kommer inte att kunna komma åt den icke – cut version i framtiden .

Lämna ett svar